Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόταση Ολυμπιακού σε Αουρέλιο

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φάμπιο Αουρέλιο.
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φάμπιο Αουρέλιο.

Σύμφωνα με εφημερίδα του Λίβερπουλ οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του Φάμπιο Αουρέλιο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους κόκκινους.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κίνηση ενημερώνοντας το μάνατζερ του 30χρονου αριστερού μπακ και περιμένει την απάντηση του παίκτη.

Ο Αουρέλιο φαίνεται να μην υπολογίζεται από το Ράφα Μπενίτεθ αφού έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές τη φετινή σεζόν, έχοντας πάντως και αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς.

Πρόταση της Τότεναμ για Κυριάκο Παπαδόπουλο 

Μέχρι 2 εκ. ευρώ δίνει ο Ολυμπιακός για Σκόκο

Η Ένωση μπορεί να αξιώνει 4 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Νάτσο Σκόκο όμως στον Πειραιά δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 2. 

Αν δεν καταφέρουν να πάρουν τον Αργεντινό τότε θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ένας τέτοιος είναι ο Τζιοβάννι Μορένο τον οποίο οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες.

Δεν πήγε ο Κόκκαλης στα γραφεία της ΠΑΕ

Τελικά παρά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συνάντηση που θα είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο τελικά ο πρόεδρος της ομάδας δεν πήγε την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ, δίνοντας παράταση στην αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού για το θέμα προπονητή. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε