Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόταση ανανέωσης σε Μπλάνκο

Η επιθυμία του Μπλάνκο να μείνει στην ΑΕΚ αναμένεται να γίνει πράξη
Η επιθυμία του Μπλάνκο να μείνει στην ΑΕΚ αναμένεται να γίνει πράξη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί με το μάνατζερ του Αργεντινού για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου.

Αυτό αποκάλυψε στην εφημερίδα “Εξέδρα” ο Γκουστάβο Οναΐντια, ο οποίος δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του πελάτη του.

“Η πρόθεσή μου είναι να έρθω στην Αθήνα για να συναντηθώ με το νέο πρόεδρο της ΑΕΚ και να συζητήσουμε για τον Ίσμαελ. Το πιο πιθανό είναι να έρθω στη χώρα σας την επόμενη εβδομάδα. Γνωρίζω καλά ότι επιθυμία της ΑΕΚ και του νέου προέδρου της είναι να μιλήσουμε για το μέλλον του Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Κάτι που θέλει πάρα πολύ και ο πελάτης μου, αφού η συζήτηση που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες σταμάτησε εξαιτίας των διοικητικών προβλημάτων και των ανακατατάξεων στην ΑΕΚ.”

Ο Μπλάνκο προ ημερών είχε εκφράσει την απογοήτευση του από το γεγονός ότι δεν προχώρησε το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου. Ο Σταύρος Αδαμίδης θέλει να λύσει άμεσα το πρόβλημα αφού γνωρίζει ότι ο Αργεντινός αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε