Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόταση για Αραούχο από Ιντεπεντιέντε – Έρχεται ο Ντιόπ;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι θα έχει η ιστορία του Κάρλος Αραούχο για την ΑΕΚ. Για τον Αργεντινό υπάρχει προφορική συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε που είναι διατεθειμένη να δώσει 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην Αγγλία για Ντιόπ ο Αδαμίδης.

Ο Κάρλος Αραούχο που εδώ και μέρες είναι ξένο σώμα στην ΑΕΚ ίσως τελικά φύγιε και μάλιστα θα φέρει και λεφτά στα ταμεία της ομάδας.

Η Ιντεπεντιέντε φέρεται να έχει κάνει προφορική πρόταση στην Ένωση για την απόκτηση του Αργεντινού, προσφέροντας 600.000 ευρώ. Αν αυτή η πρόταση φτάσει και γραπτώς στα γραφεία της ΠΑΕ τότε θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει.

Εν τω μεταξύ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το σήριαλ με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα έχει αίσιο τέλος. Ο παίκτης πιέζει την Πόρτσμουθ που δεν έχει άλλα περιθώρια λόγω της κάκιστης οικονομικής της κατάστασης και έτσι θα τον αφήσει να φύγει.

Ο Ντιόπ αναμένεται εντός του τριημέρου στην Ελλάδα, ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης ταξίδεψε στην Αγγλία για να έχει τις τελευταίες επαφές με τους διοικούντες της Πόρτσμουθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε