Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόταση σε Ρίος – Κλείνουν Βέλλιος, Σουμπίνιο

Πρόταση σε Ρίος – Κλείνουν Βέλλιος, Σουμπίνιο
Το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού αμυντικού μέσου Αρεβάλο Ρίος εξετάζει ο Ολυμπιακός. Μία “ανάσα” από Βέλλιο και Σουμπίνιο.

Η μεταγραφική κινητικότητα συνεχίζεται στους “ερυθρόλευκους” με την απόκτηση αμυντικού χαφ να βρίσκεται στο προσκήνιο. Στην κορυφή της λίστας φέρεται να βρίσκεται το όνομα του 28χρονου Ουρουγουανού, Αρεβάλο Ρίος. Ο άσος της Πενιαρόλ που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να έρθει στον Πειραιά με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ και ο ίδιος με δηλώσεις του στη “Sport Day” εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
 
“Δεν ξέρω τίποτε απολύτως για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης μου κάνει όλες τις διαπραγματεύσεις. Μέχρι στιγμής δεν με έχει ενημερώσει για την πιθανότητα να έρθω στην Ελλάδα”, ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός.

Το όνομα του Αρέβαλο φαίνεται πως απασχολεί αρκετές ομάδες, αφού στην Ιταλία ακούγεται ότι η Κάλιαρι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και υπάρχουν “κρούσεις” από ισπανικές και τούρκικες ομάδες. Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος ξεκαθάρισε: “Εγώ είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθω και να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Αν μου καταθέσει μια πρόταση που θα καλύπτει τόσο μένα όσο και την Πενιαρόλ, τότε, πιστέψτε με, δεν θα το σκεφτώ και πολύ για να την αποδεχτώ”.

 
Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μίλησε και ένας από τους εκπρόσωπους του παίκτη, ο Χεράρδο Ταμπάχδα, ο οποίος τόνισε: “Έχουμε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά όχι απευθείας από τον σύλλογο. Ηθελαν να διαπιστώσουν αν ο παίκτης θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Ο Αρέβαλο θέλει να έρθει στην Ελλάδα και θα ήταν τέλειο να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσει το μέλλον του. Υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι σύλλογοι από Ευρώπη κι άλλοι δύο από Λατινική Αμερική που τον θέλουν”.
 
 
Κλείνουν Βέλλιος-Σουμπίνιο
 
Μια “ανάσα” από την απόκτηση δύο παικτών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Αρχικά, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σουμπίνιο, αν και τα δικαιώματά του μοιράζονται στα τρία (25% ο Εθνικός, 25% ο Ελληνας ατζέντης και 50% ο ξένος εκπρόσωπός του) και δεν αποκλείεται και σήμερα να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 24χρονου παίκτη.

Σημαντικό ρόλο ενδέχεται να έπαιξε το γεγονός ότι οι “μπλε” ζήτησαν από τους «ερυθρόλευκους» τους Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη, Βασιλόγιαννη, αν και έχουν μόλις το 25% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου.

Όσον αφορά τον Απόστολο Βέλλιο, ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα (το αργότερο αύριο) τους ανθρώπους του Ηρακλή για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Οι Πειραιώτες μπήκαν σφήνα για τον 18χρονο επιθετικό, αφού τον ήθελε και η ΑΕΚ, και θα τον αφήσουν στον “γηραιό” με τη μορφή δανεισμού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε