Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πρόταση της ΑΕΚ σε Σαμάρκο

Πρόταση της ΑΕΚ σε Σαμάρκο
Η ενίσχυση στην μεσαία γραμμή αποτελεί προτεραιότητα για την “Ένωση” με δημοσιεύματα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για πρόταση στον 28χρονο άσο της Σαμπντόρια, Πάολο Σαμάρκο.

Την ώρα που στην ΑΕΚ περιμένουν μέχρι το τέλος της ημέρας τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Ντιόπ, οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταματούν να κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Πάολο Σαμάρκο που φεύγει από την Σαμπντόρια και σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Γένοβας έχει δεχθεί πρόταση από τους “κιτρινόμαυρους”.
 
“Εκτός από την Κιέβο για τον Σαμάρκο υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Ελλάδας. Γι’ αυτό και ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε να επιστρέψει στην Τσεζένα και δεν βιάζεται να πάρει την οριστική του απόφαση”, αναφέρει χαρακτηρισικά η «Corriere Mercantile».
 
Ο Σαμάρκο ξεκίνησε από την Μίλαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα. Το 2007 πήρε μεταγραφή για την Σαμπντόρια όπου πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν, πριν φύγει δανεικός για την Ουντινέζε. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε από τον Δεκέμβρη και μετά με τα χρώματα της Τσεζένα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε