Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρόταση της Λάτσιο για Σισέ! – Οικονομική διαφορά για το deal

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνεχίζεται το πρέσινγκ των Ιταλών για τον Γάλλο επιθετικό. Διαβάστε στο NewsIt τι προσφέρει η Λάτσιο και τι ζητάει ο Παναθηναϊκός. Δεύτερο εμπόδιο οι απαιτήσεις του παίκτη.
Οι φήμες που ξεκίνησαν από την Ιταλία για επαφές της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνονται. Άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των “Ρωμαίων” βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό το τελευταίο 48ώρο με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η ιταλική ομάδα έχει κάνει πρόταση στο “τριφύλλι” της τάξης των 5 εκατ. ευρώ με τους “πράσινους” να έχουν τοποθετήσει τις απαιτήσεις τους στα 7. Η διαφορά μπορεί φαίνεται μεγάλη, ωστόσο υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές να τα βρουν κάπου στη μέση.
 
Πάντως, ακόμα και αν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο δεν θεωρείται καθόλου βέβαιη. Ο λόγος είναι οι απαιτήσεις του Γάλλου φορ ο οποίος θέλει 2 εκατ. ευρώ, καθαρά, για κάθε χρόνο συμβολαίου. Οι Ιταλοί ενημέρωσαν τον μάνατζερ του παίκτη πως σε καμία περίπτωση δεν δίνουν αυτά τα χρήματα, καθώς και το κόστος ανεβαίνει αρκετά λόγω της εφορίας αλλά και θα διαταραχθούν οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας.
 
Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του αρχηγού του Παναθηναϊκού καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε