Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτη Ατρομήτου και Μπάγεβιτς με όνειρα και φιλοδοξίες (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τις δύο τελευταίες χρονιές, η ομάδα του Περιστερίου προπονήθηκε για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους της.

Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δίνει το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν και τον Γιώργο Σπανό να αποκαλύπτει ότι θα γίνουν δύο ακόμη μετεγγραφές στην επίθεση, οι παίκτες του Ατρομήτου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Ντούσαν Μπάγεβιτς: “Ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην Ευρώπη, έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Βουλγαρία για να δώσουμε τα δυο φιλικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη.”

Γιώργος Σπανός: “Σήμερα είναι η επίσημη πρώτη. Είναι ένα στοίχημα για τον Ατρόμητο η φετινή χρονιά, θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και η Ευρώπη είναι για μας πρόκληση. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο βασικός στόχος είναι να παραμείνουμε ψηλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε ακόμα δυο μεταγραφές στον επιθετικό τομέα.”

Σωκράτης Φυτανίδης: “Πέρυσι ήταν παραπάνω από μια επιτυχημένη χρονιά, είμαστε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και φέτος. Το περσινό δεν ήταν τυχαίο.”

Στάθης Ταυλαρίδης: “Τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι τα περίμενα εδώ στον Ατρόμητο. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία με σκληρή δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε τον Ατρόμητο ψηλότερα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε