Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτη Μουρίνιο με “καρφιά” για Ρονάλντο

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο που αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας: “Να καταλάβει ότι δεν είναι πάνω από την ομάδα”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην Μαδρίτη με περισσότερους από διακόσιους δημοσιογράφους να δίνουν το παρών. Ο Μουρίνιο έδωσε το σύνθημα για δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του στον σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

 
“Θέλω δουλειά, αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλά”, τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός. “Ο Ρονάλντο πρέπει να καταλάβει ότι ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής είναι πάνω από την ομάδα”,υπογράμμισε στην συνέχεια.
 
“Θα ήθελα να πω ότι δεν μιλάω καστιλιάνικα πολύ καλά. Όταν ξεκίνησα την μελέτη των ιταλικών αυτό με έκανε να ξεχάσω τα καστιλιάνικα μου. Χρειάζομαι ένα μήνα, τότε θα είμαι έτοιμος! Δεν ξέρω γεννήθηκα για να είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σίγουρα έχω γεννηθεί για το ποδόσφαιρο και για να είμαι προπονητής. Και μου αρέσει που έχω πλέον σημαντικές προκλήσεις. Αυτό που με έφερε στην Μαδρίτη είναι η ιστορία του συλλόγου. Επίσης οι απογοητεύσεις που έχει η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια και οι προσδοκίες για να πάρουμε τίτλους. Είναι ένα μοναδικό Κλαμπ για κάθε παίκτη και προπονητή και σίγουρα είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε αυτόν τον σύλλογο. Ευτυχώς για την καριέρα μου βρίσκομαι εδώ και σίγουρα αυτό είναι πολύ όμορφο. Είμαι περήφανος που είμαι στην Ρεάλ. Είναι πολύ όμορφα τα πράγματα εδώ. Θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα όμως όταν καταφέρουμε να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό είναι το κίνητρο μου”, δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε