Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Πρώτη” για Κοτσόλη στις Σέρρες

“Πρώτη” για Κοτσόλη στις Σέρρες
Το ντεμπούτο του κάτω απ’ τα δοκάρια του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Έλληνας τερματοφύλακας στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.
Ένα ακόμα τρίποντο ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή.
 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε και πάλι μετά από ένα 10ήμερο όλους τους παίκτες του “τριφυλλιού” να τίθενται στη διάθεσή του και στη σημερινή προπόνηση πρόβαρε την εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον ουραγό του πρωταθλήματος.
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε μετά από καιρό το 4-2-3-1 με τον Χριστοδουλόπουλο ως «ελεύθερο» πίσω από τον Πετρόπουλο. Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Καντέ μετά τον τραυματισμό του στον θώρακα τον επαναφέρει στο βασικό σχήμα στο πλευρό του Μπουμσόνγκ, ενώ στο αριστερό άκρο επανέρχεται και ο Σπυρόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο.
 
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Κοτσόλης, ενώ δεξιά στην άμυνα θα πάρει θέση ο Βύντρα. Στον άξονα το δίδυμο θα αποτελείται από τους Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη, ενώ στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, θα παίξουν ο Μαρίνος δεξιά και ο Λέτο αριστερά…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε