Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πρώτη γκέλα Παναθηναϊκού! “Σκάλωσε” στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό φέτος, που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι “πράσινοι” σε γενικές γραμμές δεν έπαιξαν καλά και στραβοπάτησαν, ενώ λανθασμένα σταμάτησε επίθεσή τους για οφ σάιντ, φάση στην οποία ο Λουντ είχε στείλει την μπαλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλά στο παιχνίδι και ενοχλούσε τον Στιλ, ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά για λιγότερο από ένα 20λεπτο στο ματς και αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει με τη νίκη από το Αγρίνιο.

Ο Στιλ απέκρουσε την μπάλα στο δεύτερο λεπτό του αγώνα στην προβολή του Κλέσιο, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπεργκ σούταρε λίγο άουτ.
Ο Παναιτωλικός συνέχιζε να πιέζει τον Παναθηναϊκό, του οποίου ο γκολκίπερ δήλωνε σταθερά “παρών”. Αντίστοιχα και ο Κυριακίδης των γηπεδούχων. Στο 43′ ο βοηθός έδωσε λανθασμένα οφ σάιντ στον Μπεργκ που καλυπτόταν και έτσι δεν μέτρησε το γκολ του Λουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι” μπήκαν καλύτερα και για ένα εικοσάλεπτο πίεσαν τους γηπεδούχους. Στο 63΄ ο Κυριακίδης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Μπεργκ και μετά έσωσε και πάλι την εστία του στο πλασέ του Λουντ.
Στο 68΄ ο Παναθηναϊκός έχασε κι άλλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Λουντ αποκρούστηκε από τον Τομανέ στη γραμμή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης,Μύγας, Τσοκάνης,Κούσας, Ροντρίγκες, Μάκος, Μάρκο Πάουλο, Κλέσιο (82΄ Λουίς Ρότσα), Ουάρντα (70΄ Μουνιός), Φερέιρα (69΄ Μαρκόφσκι), Τομανέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ,Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (65΄ Βιγιαφάινες), Λουντ (74΄ Εμποκού), Μπεργκ, Ιμπάρμπο (82΄ Ρινάλντι).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε