Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πρώτη… κίνηση από Μαύρο – Νέος γενικός αρχηγός ο Κωστής

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει δράση στην ΑΕΚ και η πρώτη του κίνηση είναι η τοποθέτηση του Χρήστου Κωστή στο πόστο του γενικού αρχηγού.

Εμπλοκή με τους Κινέζους στην ΑΕΚ για το γήπεδο

Εποχή Μαύρου στην ΑΕΚ – Αναλαμβάνει από Δευτέρα

Ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν εξαιρετικά αμφίβολο να παραμείνει σε αυτό το πόστο και πλέον ο Χρήστος Κωστής θα είναι ο άνθρωπος που θα συνδέει τα αποδυτήρια με τη διοίκηση.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ είναι ο πρώτος που αναλαμβάνει πόστο, ενώ αναμένεται να ενεργοποιηθούν κι άλλοι άσοι του παρελθόντος, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα.

Όσον αφορά το πόστο του τεχνικού διευθυντή, που από τον Μάρτιο του 2010 ανήκει στον Άρναρ Γκρέταρσον, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση προς το παρόν.

Να τονίσουμε ακόμα πως την Δευτέρα ο Θωμάς Μαύρος θα πάει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις και να πάρει μία πρώτη γεύση για τον νέο τόπο δουλειάς του.

Θυμίζουμε πως ο Μαύρος είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους της ΑΕΚ στη συνάντηση που είχε μαζί τους της Πέμπτη πως εφόσον “αναλάβω την ομάδα θα είμαι συνέχεια στα Σπάτα. Θα με χάσει και η οικογένειά μου και το μαγαζί. Έτσι όμως πρέπει να γίνει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε