Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πρώτη” προπόνηση για Κωστένογλου με… ευκαιρίες – Δείτε ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ έπιασε δουλειά το πρωί της Πέμπτης, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση με τους “κιτρινόμαυρους”. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Ρίκκα και Αργυρίου, που μέχρι τώρα βρίσκονταν στο… περιθώριο.
 
Ο Έλληνας τεχνικός φόρεσε για δεύτερη φορά την φόρμα του προπονητή του “δικεφάλου” και ξεκίνησε δουλειά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στις πρώτες του κινήσεις ήταν η επιστροφή των Ρίκκα και Αργυρίου στην πρώτη ομάδα (βρίσκονταν εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ) προκειμένου να τους κρίνει και ο ίδιος.

“Θα αλλάξουν πολλά πράγματα από δω και στο εξής, θα προσαρμοστείτε στα δικά μου θέλω”, είπε στους παίκτες.

 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Πάντως, στην πρώτη μέρα του Κωστένογλου οι απουσίες ήταν πολλές. Ο Νίκος Καράμπελας, ο Λεονάρντο και ο Στιβ Μπέλεκ συνέχισαν την φυσιοθεραπεία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο γυμναστήριο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Ο Παντελής Καφές, ο Χοσέ Κάρλος, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Πολ Κατσέτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε θεραπεία. Παράλληλα, απουσιάζουν οι διεθνείς Γρηγόρης Μάκος και Σάββας Γκέντσογλου, όπως και ο πρόσφατα χειρουργημένος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 10.00 και στις 17.30. ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ απέφυγε ευγενικά να μιλήσει, τονίζοντας ότι θα ήταν προτιμότερο να γίνει κάποια άλλη στιγμή.

 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τέλος, να πούμε πως στο τεχνικό επιτελείο παρέμεινε ο βοηθός και μεταφραστής του Μανόλο Χιμένεθ, Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος κρίθηκε από την διοίκηση πως είναι γνώστης του αθλήματος στη δική του θέση και έχει την δική του επαφή με τους παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε