Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτο δείγμα… θετικό στον ΠΑΟΚ παρά την “φιλική” ήττα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο “δικέφαλος του Βορρά” από την Οτελούλ, στο πρώτο φιλικό της χρονιάς επί Ολλανδικού εδάφους. Ικανοποίηση για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δώνης: Δεν ήταν έκπληξη η παρουσία των νέων παικτών

Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικό κέντρο, πέντε χιλιόμετρα έξω από το Άρνεμ, ενώ αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” που ταξίδεψαν από Γερμανία για να παρακολουθήσουν την πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας τους. Υπήρχαν πανό από Ντόρτμουντ, Ανόβερο, Ντίσελντορφ και Θύρα 4.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, κυκλοφορώντας πολύ καλά τη μπάλα και προσπαθώντας να αναπτυχθεί κυρίως από τα άκρα.

Οι Ρουμάνοι χωρίς να έχουν δημιουργήσει ουσιαστικά κάποια σημαντική ευκαιρία, ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Πένα στο 31′. Ο Στρομάχερ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Πένα και εκείνος από κοντινή απόσταση έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπράνεκ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους… μικρούς της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έγινε πιο δραστήριος και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 76′ με τον Πόποβιτς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Έττο, Κατσικάς, Κουμάλο, Γκαρσία, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Ρομπέρζ, Αθανασιάδης Πέλκας.

Οτελούλ: Μπράνεκ, Ρίπα, Πένγκα, Σίρτζι, Ίλιε, Φλιπ, Τζιουρτζιου, Ιόργκα, Στρομάχερ, Μπους, Πένα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε