Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρώτο “δίτερμα” με πολύ… πάθος και βροχή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Το πρώτο τους “οικογενειακό διπλό” είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού, η οποία και πάλι έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή. Δεν έλειπε το πάθος και από τις δυο ομάδες. Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα για Γκρμπιτς
Ατομικό για Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ – “Επιστρέφει” τον Αύγουστο ο Φέισα

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνιζόντουσαν λες και έδιναν επίσημο παιχνίδι, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς βρήκε vικητές τους «”κίτρινους” που επικράτησαν των “κόκκινων” με 2-0, χάρη σε τέρματα των Άλμπερτ Ριέρα και Κέβιν Μιραλάς.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Κίτρινοι: Κοστάντσο, Βαλεριάνος, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Νικλητσιώτης, Χαβίτο, Ριέρα και Μιραλάς.
 
Κόκκινοι: Νίκος Παπαδόπουλος (στη συνέχεια πήρε τη θέση του ο Δασκαλάκης), Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σουμπίνιο, Μοντέστο, Φουστέρ, Κάταϊ, Τζιμπούρ και Πάντελιτς.
 
Όσον αφορά τους τραυματίες, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο νεαρός Μαυροβούνιος, Πέταρ Γκρμπιτς.
 
Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων ακολουθούσε ατομικό το πρωί, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη μυ αριστερά, αλλά πλέον είναι και πάλι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα όπως αναμενόταν να συμβεί.
 
Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Γιάννης Φετφατζίδης καθώς δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε