Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πρώτο βήμα με 100άρα και… πονοκέφαλο για Μπατίστ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με μεγάλη ευκολία του Κολοσσού (103-67) στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στην σειρά, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της ημιτελικής φάσης της Α1. Τραυματίστηκε ο Μπατίστ

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα επικράτησε εύκολα του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ με 103-67 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Βουγιούκας και Καϊμακόγλου με 13 πόντους αντίστοιχα.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στους “θαλασσί” και αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Μπατίστ όλα θα ήταν ιδανικά για τον Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο τέταρτο λεπτό -του πρώτου ημιτελικού της Α1- κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, με προορισμό το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάστασή του κάνουν λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, το χειρότερο σενάριο για τον Μπατίστ είναι να χάσει τους ημιτελικούς της Α1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε