Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο “βουνό” με Χιμένεθ – Προπόνηση μετά μουσικής!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τον υπολογιστή που επιτρέπει στους παίκτες της ΑΕΚ να βλέπουν το πρόγραμμα της προπόνησης που θα ακολουθήσουν, ο Ισπανός τεχνικός εξέπληξε για ακόμα μία φορά τους πάντες. Συνάντηση για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνάντηση για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Από την Τρίτη στα αποδυτήρια υπάρχει μουσική με τους παίκτες να ξεκινούν την μέρα τους υπό τους ήχους μπιτάτων τραγουδιών, τα οποία θα έχουν οι ίδιοι την ευκαιρία να επιλέγουν!Ετσι, τόσο πριν την προπόνηση όσο και στο τέλος της οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν την ευκαιρία να αλλάζουν και να ετοιμάζονται υπό τους ήχους μουσικής καθώς ο Χιμένεθ το θεωρεί μεγάλο αγχολυτικό.
 

Η αρχή έγινε με τον υπολογιστή που τοποθετήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Θρακομακεδόνων, μέσω του οποίου οι παίκτες της ΑΕΚ μπορούν να βλέπουν λεπτομερώς το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κάθε μέρα στις προπονήσεις και τη διάρκεια αυτού.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη με τον Ισπανό τεχνικός να δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία. Η απουσία των διεθνών δεν επιτρέπει στον Χιμένεθ να καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ωστόσο από τις πρώτες του μέρες είναι προφανής η επιθυμία του να περάσει την φιλοσοφία που θέλει στην ομάδα.
 
“Όταν ο αντίπαλος έχει τη μπάλα στα πόδια του και ξεκινά επίθεση από την άμυνά του, ο πρώτος του πρεσάρει είναι ο επιθετικός. Οι υπόλοιποι είναι κοντά του. Δεν τον αφήνουν να πρεσάρει μόνος του. Όλοι είναι κοντά του. Από τη μέση και μπροστά κλείνουμε χώρους και σκεφτόμαστε έξυπνα. Το δύσκολο είναι να πάει η μπάλα στην επίθεση. Μόλις τα καταφέρνουμε οι επιθετικοί και τα χαφ έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων από εμένα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε αρκεί να βάλετε γκολ. Θέλω το γκολ. Θέλω να δημιουργήσετε μπροστά. Συνδυαστείτε, κάντε ατομικές ενέργειες, ότι θέλετε, αρκεί η μπάλα να μπει στα δίχτυα”, ήταν τα λόγια του Χιμένεθ προς τους παίκτες του.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε