Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόβα… Μουντιάλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδος κοντράρεται με την Δημοκρατία της Κορέας (21:00) στο πρώτο από τα δύο τεστ που έχουν προγραμματισθεί πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ότο Ρεγάγκελ θέλει να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδα του απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε. Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πως ο σημερινός αντίπαλος έχει αρκετές ομοιότητες με την πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής, στις 12 Ιουνίου, τη Νότιο Κορέα.

 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί με σχήμα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σηφάκης. Στην άμυνα στόπερ ο Κυργιάκος με τον Μόρα, δεξιά ο Βύντρα και αριστερά ο Σεϊταρίδης. Στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Τζιώλης, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Καπετάνο.
 
Μοναδική απουσία για την Εθνική αυτή του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και εκτιμάται πως σύντομα θα μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
 
Η Δημοκρατία της Κορέας συμμετάσχει στο Μουντιάλ και βρίσκεται στον 7ο όμιλο με αντιπάλους την Βραζιλία, την Πορτογαλία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε