Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Προβάδισμα για Λέικερς

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του έκανε ο Κόμπε Μπράιαντ
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του έκανε ο Κόμπε Μπράιαντ, ΦΩΤΟ REUTERS.

 Η ομάδα του Λος Άντζελες νίκησε, εντός έδρας, τους Φοίνιξ Σανς με 128-107 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Δύσης. “Επεισόδιο” με σταρ του Χόλιγουντ στις κερκίδες του “Στέιπλς Σέντερ”.

Ασταμάτητος ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος σημείωσε 40 πόντους, πραγματοποιώντας την πιο καλή εμφάνιση της καριέρας του σε αγώνα μετά το τέλος της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, αν συνυπολογιστεί ότι ο σούπερσταρ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς φέτος, η εμφάνιση του αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Λαμάρ Οντομ με 19 πόντους και 19 ριμπάουντ. 

“Τώρα αισθάνομαι ότι παίζω πατώντας και στα δυο πόδια μου”, είπε ο Μπράιαντ.

Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα παρακολούθησε τον αγώνα των Λέικερς με τους Σανς.

Από τους Σανς ξεχώρισε ο Αμάρε Στουντεμάιρ με 23 πόντους, αλλά είχε μόλις 3 ριμπάουντ και αυτό ήταν καθοριστικό.

Οι σκόρερς:
Λέικερς: Αρτέστ 14, Γκασόλ 21, Μπάινουμ 4, Μπράιαντ 40, Φίσερ 5, Όντομ 19, Μπένγκα 2, Φάρμαρ 10, Μπράουν 9, Βούγιατσιτς, Πάουελ 2, Ουόλτον 2. 
Σανς: Χιλ 7, Στούντεμαϊρ 23, Λόπες 14, Ρίτσαρντσον 15, Νας 13, Φράι 3, Ντάντλι 5, Ντράγκιτς 13, Μπαρμπόσα 11, Άμουντσον 3.

Εν τω μεταξύ, με τη λήξη του αγώνα ένας φίλαθλος των Λέικερς όρμηξε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει, με συνέπεια να κινητοποιηθούν οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου. Εκεί βρισκόταν και ο ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός Ντέιβιντ Αρκέτ, ο οποίος στην προσπάθεια του να “μπλοκάρει” τον φίλαθλο κατέληξε στο έδαφος. 

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ προσπαθεί να σηκωθεί, μετά το συμβάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε