Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Προβάδισμα για Μπάγερν, Λιόν

ΦΩΡΟ EUROKINISSI
ΦΩΡΟ EUROKINISSI

Οι “Βαυαροί” επικράτησαν με 2-1 της Μάντσεστερ στο Μόναχο ενώ η Λιόν επικράτησε στον γαλλικό “εμφύλιο” της Μπορντό με 3-1, στους δύο πρώτους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Νάνι εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντε Μικέλις γλίστρησε και έχασε τον Ρούνεϊ ο οποίος ανενόχλητος νίκησε από κοντά τον Μπουτ. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν στο 22΄η σέντρα σουτ του Νάνι σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Βαυαροί ισοφάρισαν με το φάουλ του Ριμπερί στο 76΄ όταν η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις φτάνοντας στην ανατροπή με τον Όλιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

 
Στο Ζερλάν η Λιόν ήταν καλύτερη από την Μπορντό και ευτύχησε να προηγηθεί στο 10ο λεπτό με τον Λισάντρο Λόπες. Οι “Γιρονδίνοι” απάντησαν με τον Σαμάκ δέκα λεπτά αργότερα, όμως η ανωτερότητα των γηπεδούχων τους απέφερε και δεύτερο τέρμα στο 32΄με τον Μπάστος. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λισάντρο Λόπες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77΄ και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδων εν όψει του επαναληπτικού στο “Σαμπάν Ντελμάς”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε