Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προβάδισμα για Μπαρτσελόνα – Έμεινε…ζωντανή η Ρεάλ με Βαράν (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Σε ένα ακόμα χορταστικό clasico στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για Copa del Rey. Ο 19χρονος Ραφαέλ Βαράν ισοφάρισε (83’) το τέρμα του Φάμπρεγκας (50΄)

 Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, στην πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Copa del Rey, σε ένα ματς στο οποίο οι Ρονάλντο και Μέσι δεν ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές!

Αυτός που έκλεψε την… παράσταση δεν ήταν άλλος από τον 19χρονο αμυντικό των Μαδριλένων, Βαράν, αφού σταμάτησε όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο 81′, μην επιτρέποντας στους μπλαουγκράνα να γυρίσουν στη Βαρκελώνη με μεγάλο προβάδισμα.

Ο Γάλλος στόπερ πάντως δεν κατάφερε να σταματήσει τα πάντα.ύ Ο Ρικάρντο Καρβάλιο ήταν ο χειρότερος παίκτης της Ρεάλ στο ντέρμπι, ήταν αυτός που χάλασε το τεχνητό οφσάιντ, στη φάση του γκολ από τον Τσεσκ Φάμπρεγας στο 50΄. Μοιρασμένο από πλευράς ευκαιριών το ματς, με τους Καταλανούς να έχουν δοκάρι στο 21′ από εκτέλεση φάουλ του Τσάβι. 

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο “Καμπ Νόου” στις 27 Φεβρουαρίου.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ, Καγιεχόν, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Ινιέστα, Μέσι.


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε