Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Προβάδισμα η Μπάρτσα – 2-2 το πρώτο el clasico

Προβάδισμα η Μπάρτσα – 2-2 το πρώτο el clasico

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο ισπανικό ντέρμπι της σεζόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Η Μπαρτσελόνα αν και χειρότερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κατάφερε να φύγει με την πολυπόθητη ισιπαλία που της δίνει προβάδισμα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες στο πρώτο el clasico για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, με τους παίκτες της Ρεάλ να είναι καλύτεροι αλλά λιγότερο αποτελεσματικοί από τους Μπλαουγκράνα.

Η Ρεάλ ξεκίνησε πιέζονταςμε καλή κυκλοφοριά της μπάλας και δημιούργησαν καλές φάσεις για γκολ, με κύριο εκφραστή τον Μπενζεμά.

Στο 13′, μετά υπέροχη ατομική ενέργεια του Μπενζεμά, ο γάλλος επιθετικός έβγαλε τετ α τετ με τον Βαλντέζ, τον Οζίλ και ο γερμανός πλάσαρεσνοίγοντας έτσι το σκορ για την Ρεάλ.

Οι παίκτες της Ρεάλ συνέχισαν να ύπερτερούν στον αγωνιστικό χώρο ψστόσο η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που σκόραρε.

Συγκεκριμένα, στο 36′, ο Βίγια, με ένα φοβερό πλασέ ισοφάρισε για τους καταλανούς, στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Οι μπλαουγκράνα μάλιστα, στην δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε στο πρώτο μέρος κατάφεραν και να προηγηθούν!

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Μέσι ταλαιπώρησε τους Κεντίρα και Πέπε, και κερδίζοντας τις κόντρες βρέθηκε απέναντι από τον Κασίγιας και έγραψε με πλασέ το 2-1 για την Μπάρτσα, που πέτυχε μέσα σε δέκα λεπτά ανατροπή του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ ξεκίνησε και πάλι καλύτερα, πιέζοντας την άμυνα της Μπαρτσελόνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέπε έστρωσε στον Αλόνσο, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Βαλντέζ και έγραψε το 2-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές την εστία των παικτών του Γκουαρντιόλα ωστόσο οι προσπάθειες του Ρονάλντο και της ομαδας του σταματούσαν στον Βαλντέζ,.

Οι καταλανοί αν και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν μία αξιόλογη φάση στην περιοχή του Κασίγιας κατάφεραν να διατηρήσουν το 2-2  μέχρι την συμπλήρωση των 90′,

Έτσι η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας ισοπαλία και ταυτόχρονα το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Τετάρτης), στο Κάμπ Νου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε