Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόβλημα και με Μόνχε στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τους Φέισα, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Τοροσίδης, άλλος ένας παίκτης ήρθε να προστεθεί στο απουσιολόγιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

 Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμού στον Ολυμπιακό.

 
Μετά τους Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Φέισα, ήρθε και τ’ όνομα του Βισέντε Μόνχε να προστεθεί στην σχετική λίστα.
 
Ο Αργεντινός υπέστη ένα τράβηγμα στον έσω πλατύ του δεξιού μηρού κατά τη διάρκειας της προπόνησης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, προκαλώντας πονοκέφαλο στον προπονητή του.
 
Η κατάσταση του Μόνχε θα επανεξεταστεί την Δευτέρα όπου θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς και άπαντες στον Πειραιά ελπίζουν να μην είναι κάτι σοβαρό.
Όσον αφορά τους άλλους τραυματίες, ο Φέισα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, οι Τζιμπούρ και Τοροσίδης έκαναν θεραπεία, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία.
 
Η Δευτέρα είναι ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καθώς έχουν ρεπό, ενώ επιστρέφουν την Τρίτη το απόγευμα (17.00), για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Skoda Ξάνθη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε