Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Προβλημάτισε αμυντικά ο Παναθηναϊκός! Ισόπαλος με Άαχεν

ΦΩΤΟ αρχείου Eurokinissi
ΦΩΤΟ αρχείου Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Αλεμάνια Άαχεν στην Ολλανδία, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι “πράσινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά η προσπάθεια του Ζεκά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της Άαχεν.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι προβλημάτισε στα μετόπισθεν, με την αμύνα του “τριφυλλιού” να παίρνει κάτω από τη βάση. Από τη μέση και μπροστά έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία.

Ο Φειζουλάχου έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς μόλις στο 4′, ενώ στο 20′ η Άαχεν έκανε δυο τα τέρματα της μετά από ωραία έμπνευση του Φειζουλάχου και πάλι. Στο 29′ ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1. Ο Βιγιαφάνιες έδωσε ωραία κάθετη μπαλιά στον Λοντ, ο Φιλανδός βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Γερμανών κι έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60′. Ο Μπουμάλ έδωσε στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος από κοντά με πλασέ έκανε το τελικό 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο. Βλαχοδήμος (46′ Κοτσόλης, λ. τρ 85′ Βλαχοδήμος ), Μέστο, Χουχούμης (65′ Μαρινάκης ), Ευαγγέλου (70′ Στάικος), Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ (79 Μίγγος), Βιγιαφάνιες (70′ Χατζηγιοβάννης), Π. Βλαχοδήμος (46′ Μπουμάλ), Λέτο (46′ Αμπέντ).

ΑΛΕΜΑΝΙΑ ΑΑΧΕΝ: Σπριντ, Γουίντερ, Πρόπετερ, Πουτζ, Ρούτερ, Στάφελντ, Μορ, Ερνστ, Φέιζουλάχου (58′ Σουζούκι), Λόχντεν, Μαρζούλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε