Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Προβλημάτισε ξανά η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ελαφρώς βελτιωμένη αλλά όχι καλή παρουσιάστηκε η “Ένωση” στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό στην Κύπρο μένοντας στο 2-2 με την ΑΕΛεμεσού.

Οι παίκτες του Μανόο Χιμένεθ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Σιαλμά στο 12ο λεπτό, όταν ο πρώην παίκτης συνεργάστηκε όμορφα με τον Γκερέιρο και πλάσαρε ιδανικά τον Ντεγκρά. Πέντε λεπτά αργότερα οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν κοντά στο 2-0 με το σουτ του Γκερέιρο να σταματάει στο δοκάρι, ωστόσο στη συνέχεια η ΑΕΛεμεσού ανέβασε την απόδοση της και ισορρόπησε το ματς. Μάλιστα η κυπριακή ομάδα έφτασε στην ισοφάριση στο 19΄όταν ο Εστέβες με προβολή εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά και να πετυχαίνει γκολ. Στο 46΄ μετά το φάουλ του Γκερέιρο ο Κάλα με πλασέ έβαλε ξανά στη θέση του οδηγού την ομάδα του, ωστόσο στο 55’ ο Ισπανός αμυντικός στάθηκε άτυχος αφού πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Κύπριους αφού στην προσπάθεια του να διώξει ύστερα από την σέντρα του Ντος Σάντος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Αραμπατζή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε