Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Στεάουα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αδυναμία του Ολυμπιακού να δημιουργήσει ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν ίσως το πιο αρνητικό στοιχείο στη φιλική ήττα με 1-0 από την Στεάουα Βουκουρεστίου, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με την Μπέσα.

Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν γκολ στο 12′ σε μία κόντρα επίθεση από τον Στάνκου και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους να απειλήσουν ουσιαστικά τους Ρουμάνους.

Οι 11 που ξεκίνησαν ήταν οι: Νικοπολίδης, Βαλεριάνος, Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Μπράβο, Ζαϊρί, Μιραλάς, Ντουντού, Μαρέσκα, Φετφατζίδης, Ντιόγο.

Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Μοντεστό, Ραούλε Μπράβο με τον Γκαλίτσιο δεξιά και τον Βαλεριάνο αριστερά. Αυτή η τετράδα πιθανότατα θα παίξει και κόντρα στη Μπέσα αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ.

Φετφατζίδης και Ντιόγκο αποτέλεσαν το δίδυμο στην επίθεση αλλά κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να απειλήσει την άμυνα της Στεάουα. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα είχε αρκετά νέυρα και σε τρεις περιπτώσεις είχε ένταση με αντιπάλους.

Το καλύτερο διάστημα του Ολυμπιακού ήταν το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου μέρους όπου έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει.

Ο Λίνεν στο 65′ έκανε πέντε αλλαγές και άλλες τόσες 14 λεπτά αργότερα. 

Μπήκαν: Βάντερσον, Όσκαρ, Βασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Ποτουρίδης, Κατσικογιάννης, Ντάρμπισαϊρ, Μέλμπεργκ.

Βγήκαν: Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Ντιόγκο Ντουντού, Μπράβο, Μαρέσκα, Βαλεριάνος Ζαϊρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε