Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός ενόψει Οντένσε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανέτοιμη έδειξε πως είναι η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα κόντρα στον Ατρόμητο (0-0), λίγες μέρες πριν τεθεί αντιμέτωπη με τον σύλλογο απ’ την Δανία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα χωρίς διάθεση, με πολλά αβίαστα λάθη και χωρίς καμία ευκαιρία.
 
Απλά υποφερτοί στο δεύτερο, οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν με αναπληρωματικούς και με τον Βιτόλο να αγωνίζεται για 32 λεπτά (έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, αλλά είχε και 1-2 καλές ενέργειες)! Τοτσέ και Κουίνσι δεν αγωνίστηκαν.
 
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι 5 ευκαιρίες που δημιούργησαν οι “πράσινοι” (50′ Καραγκούνης, 64′ Πλεσί, 66′ Δημούτσος, 72′ Λεοντίου, 90’+1′ Κλέιτον) έγιναν όλες στο δεύτερο μέρος!
 
Στο ίδιο διάστημα ο Ατρόμητος παρέμενε με επιθετικές διαθέσεις, με τον Δώνη να επιλέγει να κάνει σταδιακά τις 11 αλλαγές του, βάζοντας και αρκετούς νέους. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ίδια καλή απόδοση στην επανάληψη, αλλά κινήθηκαν σε καλά επίπεδα
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (46′ Ράντμαν), Σκόνδρας (78′ Αργυρός), Γιαννούλης (61′ Νάστος), Φυτανίδης (78′ Γρομιτσάρης), Τόμας (55′ Λημνιός), Μπάλλας (46′ Μακρής), Τάτος (46′ Σφακιανάκης), Πίτου Γκαρσία (70′ Αθανασίου), Μπέλιτς (60′ Καραμάνος), Μπρίτο (61′ Μπιλίτσης), Αναστασάκος (69′ Καϊμακαμούδης).
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Μαρίνος, Λέτο, Πετρόπουλος.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Κοτσόλης (73′ Καρνέζης), Σεϊταρίδης, Μουν, Μπιάρμιρ, Καντέ, Βιτόλο (77′ Φουρλάνος), Καραγκούνης, Πλεσί, Δημούτσος, Λεοντίου (77′ Τριανταφυλλόπουλος), Κλέιτον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε