Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Προχωράμε χωρίς άλλη μεταγραφή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Ποια τα συμπεράσματα και πως προχωρούν στην “ένωση”. Τι απαντά η ΠΑΕ στον μάνατζερ του Μπλάνκο.

Οι Σταύρος Αδαμίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλης Δημητριάδης κατέληξαν στο οτι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν χρειάζεται καμία προσθήκη, ενώ αποφασίστηκε ότι ο Λούκατς θα δοθεί δανεικός και στο ρόστερ θα παραμείνει ο Νέιθαν Μπερνς.

Ωστόσο, το θέμα του δεξιού μπακ υπάρχει στην ΑΕΚ και πολλά θα κριθούν απο τη λήξη της υπόθεσης Αραούχο, ο οποίος όταν επιστρέψει στην Ιντεπεντιέντε θα απαλλάξει την “ένωση” από ένα συμβόλαιο 400.000 ευρώ.

Διευκρινίσεις για τοι θέμα του Μπλάνκο.

Στην αρνητική απάντηση του “Ζορό” στην πρόταση των “κιτρινόμαυρων”, που γνωστοποίησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, απάντησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, υποστηρίζεται ότι η πρόταση της ΑΕΚ είμαι μειωμένη κατά 10%, σε σχέση με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο, κι αυτό γιατί η ομάδα θα πληρώσει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα λόγω της εφορίας που φέτος είναι κατά 30% αυξημένη. Ο Μπλάνκο θα ξεκινήσει να εισπράττει χρήματα από τη στιγμή που θα συμπληρώσει τα 15 παιχνίδια με την ΑΕΚ και ανάλογα τον αριθμό των συμμετοχών του, αυτόματα θα αυξάνονται και οι αποδοχές του (μπορούν να φτάσουν μέχρι και 17% πάνω). Μάλιστα, προβλέπεται πολύ υψηλό πριμ (περίπου 40% σε περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα ή αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε