Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Προχωρούν οι Supporters

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O εκπρόσωπος της κίνησης, Μάκης Κασνακίδης επιβεβαίωσε ότι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Supporters.

Αναβολή στην αύξηση

Την άδεια που περίμεναν οι Supporters την πήραν και έτσι μπορούν να προχωρήσουν στο σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ που έχουν χαράξει. Ο Μάκης Κασνακίδης μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για την υποδοχή του κόσμου της ΑΕΚ στο κίνημα των «Supporters»:

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, όπως μου είπε ο κ. Αδαμίδης και στο τελευταίο ταξίδι στη Ρόδο. Τελειώνοντας το θέμα με την έγκριση και τις πιστωτικές κάρτες πιστεύουμε πως αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ. Προσπαθούμε οι πιστωτικές να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άτοκες δόσεις».

«Δεν θέλω να πω πως προσπαθούν να μας κάνουν κακό, Οι ΑΕΚτζήδες δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στην ΑΕΚ. Το θέμα που βγήκε σήμερα δεν ξέρω πώς βγήκε έτσι ξαφνικά. Ισχύει από το 2006 το θέμα της Morgan Stanley χωρίς να έχε μεσολαβήσει τίποτα, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ίσως έμαθαν πως τελειώνουν με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι μετοχές όσων υπέγραψαν τότε τη συμφωνία με τη Morgan Stanleyείναι δεσμευμένες. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να τις μεταβιβάζεις εφόσον αυτός που τις παίρνει το ξέρει. Αυτό δεν σε εμποδίζει να ψηφίζεις ή να αποφασίζεις. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μπορούμε να κάνουμε χωρίς τη Morgan Stanley. Έχουν γίνει αυξήσεις κάθε χρόνο, τέσσερις μέχρι τώρα και δεν έχει πει τίποτε. Σε κάθε αύξηση φυσικά και μειώνεται το ποσοστό της, Αν ήθελε την ΑΕΚ θα την είχε πάρει και μακάρι μνα το έκανε, αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοιες βλέψεις. Οι μετοχές των καινούριων μετόχων δεν είναι δεσμευμένες».

Για τη συμμετοχή των «Supporters» στο Δ.Σ της ΠΑΕ:

«Έχουμε σίγουρα δύο μέλη και με την αύξηση τρεις. Αν πάρουμε και τις μετοχές άλλων παλιών μετόχων θα φτάσουμε στο 40% και αν φτάσουμε πάνω από 50% βγάζουμε Δ.Σ. Ανά 10% έχεις και ένα μέλος. Η γενική συνέλευση των «Supporters» θα βγάζει το δικό μας Δ.Σ και από αυτό θα βγαίνουν τα μέλη που θα συμμετέχουν στο ΔΣ της ΠΑΕ».

Για την ημερομηνία που επιλέχθηκε για να δοθούν τα χρήματα στην ΠΑΕ:

«Τα χρήματα που θα δοθούν στην ΑΕΚ θα είναι μόνο μέσω αύξησης Μ.Κ δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να συμβεί αυτό. Δεν ξέρω το σκεπτικό για την επιλογή της 1ης Ιουλίου. Ξέρω ότι το ζήτησε ο κ. Παππάς αλλά δεν τον ενδιαφέρει να μετοχοποιήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει λογική κάτι τέτοιο τη στιγμή που επιθυμεί να δώσει και το 18%»».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε