Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρανιέρι: “Πέθανε το όνειρό μου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Για «ρήξη των σχέσεων» ανάμεσα στον Κλαούντιο Ρανιέρι και των άμεσων συνεργατών του, συμπεριλαμβανομένου και του προσωρινού τεχνικού της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, φέρονται να “κατηγόρησαν” τον Ιταλό οι παίκτες των απερχόμενων πρωταθλητών Αγγλίας, χθες το πρωί στη διάρκεια της συνάντησης με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου. Λίγες ώρες μετά ο Ρανιέρι απογοητευμένος έλεγε ότι πέθανε το όνειρό του.

Το SkySports αποκάλυψε ότι η απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι το βράδυ της Πέμπτης είχε άμεση σχέση με τη συνάντηση που προηγήθηκε λίγες ώρες μετά την ήττα των “αλεπούδων” στο “Σάντσεσθ Πιθχουάν” από τη Σεβίλη (1-2) στον πρώτο αγώνα των “16” του Champions League. Συνάντηση που ζήτησαν οι διοικούντες την ομάδα και στη διάρκεια της οποίας οι αρχηγοί φέρονται να παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένοι με τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού, ενώ στάθηκαν και στις κακές σχέσεις με τους συνεργάτες του.

Αυτό το ενδεχόμενο διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα ο προσωρινός τεχνικός των «αλεπούδων», Κρεγκ Σέικσπιρ, με δηλώσεις του που παραθέτει το BBC Sport. “Υπήχε αλήθεια μεγάλη αναταραχή εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων, αλλά ο Ρανιέρι δεν είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε “εξέγερση” από πλευράς των ποδοσφαιριστών. Η σχέση μου με τον Κλαούντιο ήταν άψογη όλο αυτό το διάστημα. Του μίλησα χθες βράδυ και με ευχαρίστησε για την υποστήριξη που του παρείχα. Δεν ήταν μία σύντομη συνομιλία, αλλά ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα. Πολλά από αυτά που είπαμε θα παραμείνουν μεταξύ μας”, τόνισε ο Σέικσπιρ, ο οποίος θα κοουτσάρει την Λέστερ στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την Λίβερπουλ.

Ο πρώην τεχνικός τόσο της Λέστερ εξέφρασε την πικρία του μετά τις τελευταίες εξελίξεις:

“Μετά την ευφορία της περσινής σεζόν στην οποία αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στην Premier League, το μόνο που ονειρεύτηκα ήταν να μείνω στην Λέστερ, την ομάδα που αγαπώ, για πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, Ροζάνα και όλη την οικογένειά μου για τη στήριξή τους όσο βρισκόμουν στην Λέστερ.

Ευχαριστώ τους Πάολο και Αντρέα που με συνόδευσαν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Τους Στιβ Κάτνερ και Φράνκο Γκρανέλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής. Πιο πολύ όμως θέλω να ευχαριστήσω την Λέστερ. Η περιπέτεια ήταν εκπληκτική και θα είναι μαζί μου για πάντα. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους και τα media που ήταν μαζί μας και απόλαυσαν το ρεπορτάζ στην κορυφαία ιστορία στο ποδόσφαιρο.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους στο κλαμπ, στους παίκτες, το επιτελείο, όλους όσοι ήταν εκεί και αποτέλεσαν κομμάτι αυτού που καταφέραμε. Ομως περισσότερο τους οπαδούς. Με βάλατε στην καρδιά σας από την πρώτη μέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ κι εγώ. Κανένας δεν μπορεί να πάρει πίσω αυτό που μαζί καταφέραμε και ελπίζω να το θυμάστε κάθε μέρα και να χαμογελάτε όπως θα κάνω πάντα κι εγώ. Ηταν μια περίοδος ευτυχίας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ηταν ευχαρίστηση για μένα και τιμή να γίνω πρωταθλητής μαζί σας.

Κλαούντιο Ρανιέρι».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε