Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ραντεβού Αδαμίδη για τον Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα καταθέσει την Παρασκευή την πρόταση της Ένωσης για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού του Πανσερραϊκού. Ελπίζει για Ματέος ο “δικέφαλος”. Ανανέωσε με Μοσχονά.
Στην ΑΕΚ Κάλα και Χοσέ Κάρλος!

Στο τραπέζι των… διαπραγματεύσεων πρόκειται να καθίσει ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Πέτρο Θεοδωρίδη του Πανσερραϊκού, για να συζητήσουν για την περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη.

 
Στο ραντεβού, που κλείστηκε για την Παρασκευή -έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο προέδρων την Τετάρτη- η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει και επίσημα την πρόταση της για τον παίκτη -που κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ συν τον Ανέστη Αργυρίου.
 
Κουβέντα θα γίνει, δε, και για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου -του οποίου, ωστόσο, η περίπτωση φαντάζει αρκετά δυσκολότερη για την Ένωση, λόγω του ενδιαφέροντος που φέρεται να υπάρχει και από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ελπίζει για Ματέος η ΑΕΚ
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Marca”, η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να παραχωρήσει ξανά δανεικό τον Ισπανό, ο οποίος είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως βλέπει με πολύ θετικό μάτι μία πιθανή επιστροφή του στην Ένωση!
 
Το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αφορά το μέλλον του Γκαράι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού, λοιπόν, ξεκαθαρίζεται πως η Ρεάλ θα παραχωρούσε τον Αργεντινό μόνο αν δεχόταν μια πολύ καλή πρόταση, τον συμπεριλαμβάνει (μαζί με τους Πέπε, Καρβάλιο και Αλμπιόλ) στους τέσσερις στόπερ που υπολογίζει για τη νέα σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο.
 
Σε αυτό το σημείο γίνεται αναφορά στον Ματέος, με την έγκυρη εφημερίδα να τονίζει πως ο νεαρός Ισπανός θα λάβει μέρος στην προετοιμασία, αλλά πρόθεση της Ρεάλ είναι να τον παραχωρήσει έπειτα για μια ακόμα χρονιά δανεικό.
 
Αυτή η εξέλιξη αφορά άμεσα τον “δικέφαλο”, αφού ο ο Ματέος αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις απ’ την ομάδα.

* Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Μοσχονά, μέχρι το 2013 ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ ΑΕΚ.
 
 
Ο Ελληνας πορτιέτο βρίσκεται στην ομάδα από το 2007 και είναι ο τρίτος τερματοφύλακας πίσω από τους Σάχα και Αραμπατζή.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε