Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ραντεβού Δημητρέλου με Αναστασιάδη – Δεν αλλάζει απόφαση ο Μαύρος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Συνάντηση με τον Αγγελο Αναστασιάδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ θα έχει εντός της ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο Θωμάς Μαύρος ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου.

Τον ερχομό του στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

“Κατεβαίνω στην Αθήνα το απόγευμα για να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ”, δήλωσε ο 59χρονος τεχνικός στον “NOVAΣπορ Fm”, αλλά δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

“Δεν έχω να πω αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Μου εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούμε, αλλά φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Θα πούμε περισσότερα το βράδυ”, κατέληξε στην τοποθέτησή του.

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Θωμά Μαύρο να επανεξετάζει το ενδεχόμενο παραμονής του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτές φαίνεται πως δεν ισχύουν.

Με δηλώσεις του στο “Novasports.gr”, ο κ. Μαύρος ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου.

“Ισχύει αυτό που σας είπα και χθες το βράδυ. Έχω αποφασίσει να παραιτηθώ κι αυτό θα κάνω. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω σε κάποιον και να τον ενημερώσω ότι παραιτούμαι. Το πρωί της Δευτέρας θα στείλω με φαξ την παραίτησή μου στην ΠΑΕ”.

Παρελθόν και επίσημα ο Βλάχος

“Αντίο” από Βλάχο και Μαύρο – Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

“Βόμβα” Μαύρου μετά την απομάκρυνση Βλάχου: “Φεύγω κι εγώ”

Έπιασε…πάτο στην Πλατεία – Στην τελευταία θέση η ΑΕΚ! (VIDEO)


Βλάχος: Η παραίτηση είναι για τους δειλούς


Οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα – Κριτική Κατίδη στον Βλάχο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε