Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ραντεβού Κόκκαλη με την COSCO για τον Ολυμπιακό;

Ραντεβού Κόκκαλη με την COSCO για τον Ολυμπιακό;
Σε ταξίδι - μυστήριο βρίσκεται ο Κόκκαλης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.05.2010 | 13:46
Πρώτη δημοσίευση: 26.05.2010 | 13:46

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να μην επιθυμεί να συζητήσει με τον Μαρινάκη το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ και γι' αυτό αναζητεί νέους επενδυτές. Πληροφορίες φέρνουν τον Κόκκαλη να έχει ραντεβού στο Βιετνάμ με ανθρώπους της εταιρείας COSCO...

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν αποκαλύπτουν κάτι για το ταξίδι - μυστήριο του προέδρου της ΠΑΕ εντούτοις υπάχρουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται στο Βιετνάμ και εκεί θα συναντηθεί με υποψήφιους επενδυτές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία που ενδιαφέρεται για την αγορά του Ολυμπιακού, είναι η Κινέζικη COSCO που μετά την αγορά του ΟΛΠ επιθυμεί να μεγαλώσει τις δουλειές της στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει γραφεία και στο Βιετνάμ και αυτό κάνει τα σενάρια να μοιάζουν πιο πιθανά. Το σίγουρο είναι ότι ο Κόκκαλης είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένος με τη στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, κυρίως από την πλευρά του εφοπλιστή, τότε συζητήσεις μεταξύ των δύο αντρών δεν θα γίνουν.

Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές τότε ο Κόκκαλης θα συνεχίσει να διατηρεί το μάνατζμεντ του Ολυμπιακού...   Διαδώστε αυτό το άρθρο