Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ραντεβού Μαρινάκη – Βαλβέρδε για μεταγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση εντός της ημέρας με τον Βάσκο τεχνικό για την ενίσχυση της ομάδας. Μπαπτίστα και Νεκουνάμ στη λίστα. Ενθουσιασμός στον κόσμο για την πεντάρα στην Ρόμα.

Παράσταση Ιμπαγάσα-Αποθέωση Βαλβέρδε και εντυπωσιακή πεντάρα κόντρα στην Ρόμα

Τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένουν όλοι πλέον στον Ολυμπιακό για να προχωρήσουν οι μεταγραφικές υποθέσεις. Μετά την δεδομένη αποχώρηση του Ντάρμπισιρ θεωρείται βέβαιο πως οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για επιθετικό που θα προορίζεται για βασικός. Πρώτος στη λίστα του Ισπανού τεχνικού είναι ο Ζούλιο Μπαπτίστα. Ο Βραζιλιάνος φορ που γνώρισε την αποθέωση στο “Γ. Καραϊσκάκης” δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Ολυμπιακός κινείται για τον δανεισμό του παίκτη και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε δέκα μέρες.

 
Όσον αφορά τους παίκτες για την μεσαία γραμμή προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του Τζαβάντ Νεκουνάμ για τον Ολυμπιακό. Η Οσασούνα παραχωρεί έναντι 1,3 εκατ. ευρώ τον Ιρανό μέσο, στον οποίο έχει προτείνει μείωση αποδοχών. Αν και ο 30χρονος χαφ είχε ζητήσει 1,5 εκατ. ευρώ για να έρθει στους Πειραιώτες, τώρα εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του και μειώσει τις απαιτήσεις του κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα στον Πειραιά περιμένουν το “ναι” του Βαλβέρδε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γουίλιαμ Βενκέρ με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.
 
Εκτός από αυτούς που θα έρθουν όμως υπάρχουν και αυτοί που θα φύγουν καθώς ο Βαλβέρδε επιθυμεί να δουλέψει με ένα ρόστερ που δεν θα ξεπερνά τους 22-23 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τη λίστα δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκπλήξεις καθώς ο Ισπανός τεχνικός προβληματίστηκε ευχάριστα από όσα είδε από τους “μικρούς” της ομάδας στην φιλική νίκη επί της Ρόμα με 5-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε