Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ραντεβού και ξύλο στο δάσος! – Βίντεο που κόβει την ανάσα

Ραντεβού και ξύλο στο δάσος! – Βίντεο που κόβει την ανάσα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2011 | 13:33
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2011 | 10:51

Η παράνοια του χουλιγκανισμού έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνιση της. Οπαδοί έδωσαν ραντεβού στο δάσος και επιδόθηκαν σε μια ανελέητη μάχη. Μάλιστα, βιντεοσκόπησαν τις ακραίες σκηνές βίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Στο εξωτερικό, κυρίως, θεωρείται συνηθισμένο οπαδοί να δίνουν ραντεβού για να... λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο είναι άλλο πράγμα να το ξέρεις ότι γίνεται και άλλο να βλέπεις τις ωμές σκηνές ακραίας βίας.
 
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία. Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου και της ΤΣΣΚΑ Κιέβου συναντήθηκαν σε ένα δάσος, παρατάχθηκαν ο ένας απέναντι τον άλλον και μόλις δόθηκε το σύνθημα ξεκίνησε η μάχη.
 
“Νικητές” αναδείχθηκαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό, οι οποίοι μετά το τέλος της μάχης περιφέρονται δίπλα στους “ηττημένους” και ρίχνουν τις χαριστικές βολές στα θύματα τους.
 
Τουλάχιστον, η μάχη είχε έναν κανόνα χάρη στον οποίο αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Οι χούλιγκανς απαγορευόταν να φέρουν οποιοδήποτε όπλο και να παλεύουν μόνο με τα χέρια και τα πόδια τους.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο