Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ραντεβού με Βαλβέρδε στην Ισπανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά το αρχικό “οχι” του Βάσκου προπονητή, ο Ολυμπιακός επιμένει. Συνάντηση στη Βαρκελώνη θα έχουν μαζί του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κομινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, συνοδευόμενος από τον παράγοντα των “ερυθρόλευκων” θα συναντηθούν, ίσως και μέσα στην ημέρα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, προκειμένου να φέρει τον Ισπανό προπονητή στον Πειραιά και θα προσπαθήσει να αποσπάσει την θετική απάντηση του, επι ισπανικού εδάφους.

Πέρα από το οικονομικό, τα θέματα που απασχολούν τον Βαλβέρδε αφορούν στα μεταγραφικά και την ενίσχυση του ρόστερ. Εκεί εντοπίζεται το θέμα εύρεσης της “χρυσής” τομής, καθώς το οικονομικό δεν δείχνει να απασχολέι τον Ολυμπιακό, αν οι απαιτήσεις κινηθούν στα γνωστά ρεαλιστικά επίπεδα.

Μέχρι χθές, πάντως, τα πράγματα δεν έδειχναν θετικά, καθώς ο Ισπανός είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Σε περίπτωση που η συνάντηση δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, στόχος παραμένει ο Χουάντε Ράμος, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε