Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ρε συ, ποιος είναι το Νο34;”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων επιτυχημένων εμφανίσεων της ΑΕΚ, ο Τάσος Τσουμάγκας, εξηγεί πως βρέθηκε στην «Ένωση» και δηλώνει ότι «με νίκη επί του Πλατανιά, σωθήκαμε!»

Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος και ουσιαστικά προήλθε από κουβέντες που ακούστηκαν μεταξύ οπαδών της “Ένωσης”, στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, μετά τις πρώτες επιτυχημένες εμφανίσεις του 21χρονου αριστερού οπισθοφύλακα με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα! Ο άγνωστος μέχρι πρότινος πιτσιρικάς από την Έδεσσα, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Έβαλντ Λίνεν στον αγώνα της 12ης Ιανουαρίου με την Ξάνθη (1-0) ως αριστερό μπακ κι έκτοτε δεν έχει ξαναβγεί από την ενδεκάδα! Βασική λεπτομέρεια; Στη διάρκεια των έξι αυτών αγώνων η ΑΕΚ μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και δείχνει να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη!

Ο λόγος για τον Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος ήταν μέλος της 2ης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης για δύο χρόνια (2010-2012), χωρίς να πάρει ευκαιρίες και το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να ξενιτευτεί με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Με τη φανέλα της πορτογαλικής Λεϊσόες (Β’ Κατηγορία), απέκτησε εμπειρίες αλλά η καριέρα του στο Ματοσίνιος (προάστιο του Οπόρτο), διεκόπη ξαφνικά, λόγω ενός συνδυασμού γεγονότων, που τον έφερε στην ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε