Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Real Madrid: Αποδοκιμάστηκε ο μοιραίος… Ράμος!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σέρχιο Ράμος πέρασε για ακόμα μία φορά δύσκολες ώρες στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποδοκιμάζεται έντονα από τους φίλους της Σεβίλλης και με δικό του αυτογκόλ να “κρεμάει” την ομάδα του.

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από τη δική του απόδοση, όσο κι από της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός πως η “Βασίλισσα” ηττήθηκε με 2-1.

“Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την εμφάνισή μας, ελέγξαμε το ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν το καλύτερο. Η Σεβίλλη μάς πίεσε πολύ και δεν είναι τυχαία στη συγκεκριμένη βαθμολογική θέση. Πάντως είμαστε περήφανοι για το αήττητο σερί μας και σε κάθε περίπτωση παραμένουμε πρώτοι”, τόνισε αρχικά ο Ράμος.

“Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Το αυτογκόλ ήταν μια κακή στιγμή, αλλά θεωρώ πως έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου στο ‘Σάντσεθ Πιθχουάν’. Σίγουρα θα ήθελα άλλη αντιμετώπιση από το κοινό, αλλά δεν ήταν όλοι εναντίον μου. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο επ’ αυτού. Αν ξεπερνούσαν τα όρια, θα έπρεπε να γίνει κάτι”, συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε