Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρεάλ-Μίλαν:Αναμέτρηση υπερδυνάμεων στη Μαδρίτη

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προβληματίζεται για το ματς με τη Μίλαν, ΦΩΤΟ REUTERS

Ποδοσφαιρικοί “αστέρες” εκατομμυρίων, ο “Special one”, λάμψη τροπαίων και το κίνητρο-γόητρο, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την συναρπαστική, όπως αναμένεται, συνάντηση στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το αποψινό πρόγραμμα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται στις 21:45 τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για να του δείξει ότι τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην φετινή του ευρωπαϊκή επέλαση. Tη Μίλαν την έχει απωθημένο, από τη θητεία του στην Ιταλία με την Ίντερ, όπου τότε είχε στη διάθεση του τον δεινό σκόρερ Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, τον οποίο σήμερα θα έχει αντίπαλο.

“Ο Μουρίνιο είναι γεννημένος νικητής”, δήλωσε ο Σουηδός, για τον πρώην προπονητή του. “Ο Ζλάταν κάνει τη διαφορά στη Μίλαν”, ανταπέδωσε ο Πορτογάλος.

Το ματς της τρίτης αγωνιστικής του Τσαμπιονς Λιγκ, βρίσκει την Ρεάλ Μαδρίτης στην 1η θέση του 7ου ομίλου, με 6 βαθμούς, έναντι 4 που έχουν οι “ροσονέρι”.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κακά, Γκάγκο, Αλμπιολ και Γκαράϊ, ενώ ο Αλέγκρι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αμπροζίνι, αμφίβολος είναι ο Τιάγκο Σίλβα(τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με την Κιέβο)αλλά επιστρέφει ο Πάτο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τις αναμετρήσεις:

Μπάγερν-Κλούζ, Ρόμα-Βασιλεία, Σπαρτάκ-Τσέλσι, Μαρσέιγ-Ζίλινα, Άρσεναλ-Σαχτάρ, Άγιαξ-Οσέρ, Μπράγκα-Παρτιζάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε