Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ρεκόμπα: Ο Φερέρα με έδιωξε

Ρεκόμπα: Ο Φερέρα με έδιωξε
Δεν βγαίνει και με τον καλύτερο τρόπο το διαζύγιο Ρεκόμπα-Πανιωνίου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2009 | 12:40
Πρώτη δημοσίευση: 20.12.2009 | 12:40

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο ρίχνοντας ευθύνες στον μέχρι πρότινος προπονητή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Εξέδρα” ο Ουρουγουανός άσος τόνισε:
 
“Το αισθανόμουν ότι θα γίνει πριν από ένα μήνα. Ήμουν έτοιμος να προπονηθώ με την υπόλοιπη ομάδα και μου έλεγαν πως δεν μπορώ χωρίς να μου εξηγήσουν τον λόγο. Είχα μία συνάντηση με τον προπονητή του είπα ότι ήθελα να βοηθήσω. Συμφωνήσαμε να συζητήσουμε πάλι την Δευτέρα αλλά μου είπε πως δεν μπορώ να βοηθήσω τον Πανιώνιο και γι΄ αυτό αποχωρώ.
 
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην καριέρα μου. Δεν υπήρχε σαφής εξήγηση. Το μόνο μου που είπαν είναι ότι η παρουσία μου στην ομάδα δημιουργούσε μεγαλύτερες ευθύνες στους συμπαίκτες μου.
 
Ο πρόεδρος μου είπε πως ίσως ο Πανιώνιος δεν ήταν έτοιμος να έχει ένα αστέρι όπως ο Ρεκόμπα. Ποτέ δεν φέρθηκα με αυτόν τον τρόπο όποτε κάπου αλλού ήταν η εξήγηση.
 
Αυτό που μου μένει είναι το πάθος και όλη αυτή η αγάπη του κόσμου που ήταν μαζί στις καλές και τις κακές στιγμές της ομάδας. Κρατάω ακόμη και τους καλούς φίλους που απέκτησα εδώ. Τι άλλο να μου μείνει; Εγώ ήρθα να βρω ηρεμία, ήθελα να ζω μαζί με τους συμπαίκτες μου το ποδόσφαιρο τη χαρά που το περιβάλλει και νομίζω ότι ο Πανιώνιος ήταν κατάλληλη επιλογή. Αλλωστε, αυτά που ήθελα στην ποδοσφαιρική μου ζωή τα έχω κάνει.
 
Αισθανόμουν ότι όλα αυτά τα σενάρια και το καλοκαίρι και τώρα δεν είχαν βάση, ήταν χαζά. Δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθούν διότι η πορεία μου δεν τα δικαιολογεί και ποτέ δεν θα είχα πρόβλημα να λύσω τη συνεργασία μου αν κάτι δεν άρεσε στη μια ή την άλλη πλευρά. Νομίζω ότι φάνηκε και από το πόσο γρήγορα τελείωσαν όλα, παρότι είπα ότι έχω τη διάθεση να μείνω και να βοηθήσω, να τιμήσω το συμβόλαιο που είχα”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο