Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρέπεσα: «Κόντρα στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο»

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αρμάνι Μιλάνο, που έχει ξεκινήσει με «2 στα 2» την φετινή σεζόν στην Euroleague, αντιμετωπίζει αύριο (21:00) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον προπονητή της να υπογραμμίζει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Κροάτης τεχνικός της ιταλικής ομάδας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: «Οι συνεχείς αγώνες σε τόσο υψηλό επίπεδο είναι μια νέα δοκιμασία για όλους μας. Μοιάζει λίγο σαν τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων όπου παίζεις σχεδόν κάθε μέρα, με τη μόνη διαφορά ότι εκεί μένεις στην ίδια πόλη, ενώ τώρα πρέπει να ταξιδεύουμε συνέχεια και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προπόνηση. Η νίκη μας στην Τουρκία μας έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, αλλά η νοοτροπία μας είναι να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και νίκησε πολύ εύκολα Παναθηναϊκό και Εφές. Τρέχουν πολύ και τρέχουν καλά. Τους ξέρουμε καλά, αφού άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού τους και απλά πρόσθεσαν κάποιους νέους παίκτες στο ρόστερ τους, όπως τους Ερικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς. Για μας, που ξεκινήσαμε πολύ καλά, είναι σπουδαίο που παίζουμε απέναντι στους καλύτερους αντιπάλους, αφού μας δίνεται η δυνατότητα να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας, πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά απο δύο μέρες με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Απο την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είπε: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για μας να παίζουμε στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ έχουμε ακόμα ένα δυνατό αγώνα στην έδρα μας με την Ρεάλ Μαδρίτης δύο μέρες αργότερα. Μετά τους δύο πρώτους αγώνες νιώθουμε πως είμαστε μια υψηλού επιπέδου ομάδα με στόχο να αποδείξουμε σε όλους πως ανήκουμε στην ελίτ της Ευρώπης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε