Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρεχάγκελ: Πληρώσαμε τα λάθη μας – Τζιόλης: Χάσαμε δίκαια

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είπε τα πράγματα με το όνομα τους, παραδεχόμενος την ανωτερότητα της Κορέας και την αδυναμία της Εθνικής να φτιάξει παιχνίδι. Ο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε κυρίως στα λάθη της άμυνας.

Γκέκας: “Τους κάναμε ένα δώρο γκολ. Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος όμως κάναμε κι άλλο δώρο στο δεύτερο. Από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς.

Έτσι είναι η μπάλα, δεν μας ήθελε. Ήμασταν άτυχοι, δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Όταν δεν προσέχουμε δεχόμαστε γκολ. Δεχτήκαμε αστεία τέρματα. Ελπίζουμε σε καλύτερα πράγματα κόντρα στη Νιγηρία.

Τζιόλης:  “Δεν ξεκινήσαμε με το δεξί. Δεν ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες αλλά δίκαια χάσαμε. Εμείς ήμασταν κακοί, ξέραμε ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο οι Κορεάτες. Δεν μας πήγε το ματς, στην πρώτη στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δίκαια χάσαμε.

Τα περιθώρια στενεύουν. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Θα συναντήσουμε μία καλή ομάδα, τη Νιγηρία. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα. Ρισκάραμε και από μεμονωμένες προσπάθειες χάσαμε ευκαιρίες. Επαναλαμβάνω δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.”

Ρεχαγκελ: “Είναι καλή ομάδα με πολύ τρέξιμο. Εμείς με δύο λάθη τους δώσαμε αυτό που ήθελαν και πέτυχαν δύο γκολ.
Έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στη φάση του πρώτου γκολ. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε αλλά το πέτυχαν αυτοί και μετά είχαν τον ενθουσιασμό. Λόγω λάθους δικού μας προηγήθηκαν. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και χάσαμε.
Πρέπει να ανακάμψουμε και να τα δώσουμε όλα με τη Νιγηρία. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας.”

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε