Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ριέρα: Στεναχώρησα τον Βαλβέρδε αλλά εγώ είμαι χαρούμενος

Ριέρα: Στεναχώρησα τον Βαλβέρδε αλλά εγώ είμαι χαρούμενος

Ο Ισπανός μέσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γαλατά εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να πάει στην Τουρκία, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Σημασία έχει να αγωνίζομαι σε ομάδες που διεκδικούν πρωταθλήματα! Γι’ αυτό ήρθα εδώ. Απλώς… κοιτάξτε την καριέρα μου από τη Λίβερπουλ, μέχρι τον Ολυμπιακό. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με τη Γαλατάσαραϊ, μια ομάδα που συνεχώς μάχεται για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, η αλήθεια είναι, δεν ήθελε να με δώσει, γιατί συμμετέχει στο Champions League. Επέμεινα, όμως και τώρα είμαι εδώ. Δεν χρειαζόταν να μάθω πολλά πράγματα για την Τουρκία και τη Γαλατά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Οι άνθρωποί της μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Περιμένουν από μένα γκολ και να τους βοηθήσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό το λόγο ήρθα! Και ο Φατίχ Τερίμ είναι μεγάλο όνομα, επίσης. Τον ξέρω. Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλέψω μαζί του.

Ο προπονητής, μάλιστα, του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε μου μίλησε και εγώ του είπα για τις προθέσεις μου. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”  τόνισε ο Άλμπερτ Ριέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε