Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ριέρα: “Θέλω να τρελάνω τον κόσμο του Ολυμπιακού”

Στις 7 το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα ο Ριέρα

Ανεπανάληπτο αναμένεται να είναι το “σκηνικό” το απόγευμα στο “Ελ. Βενιζέλος”, που θα ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”. Το μήνυμα του Ριέρα, μέσω του αδελφού του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρολεύκων” έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρεθούν στις “αφίξεις” του αεροδρομίου, για να καλωσορίσουν στον Άλμπερτ Ριέρα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα στις 7 το απόγευμα, με απευθείας πτήση από την Ελβετία με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αμέσως μετά την άφιξη του πιθανότατα θα πάει στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα βρεθεί στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας με τη Μπέσα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μήνυμα Ριέρα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του αδελφού του, Σίτο.

Θέλω να τους τρελάνω! Αυτό είναι κίνητρο για τον Αλμπερτ να παίζει μπροστά σε ένα κοινό που παθιάζεται για την ομάδα του”, δήλωσε στην εφημερίδα GOAL, o παίκτης του Πανιωνίου που δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για τον ερχομό του μεγάλου αδελφού του, στην Αθήνα.

Ο Σίτο Ριέρα ήταν λαλίστατος όταν ρωτήθηκε για τις πρώτες σκέψεις του αδελφού του. “Γι’ αυτόν η προοπτική του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική. Θέλει να έρθει και να κερδίσει τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά. Ο Αλμπερτ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και γνωστή στην Ευρώπη. Αν δεν ήταν, δεν θα ερχόταν! Γι’ αυτόν ο Ολυμπιακός είναι, μία πολύ καλή προοπτική στην καριέρα του. Ετσι το βλέπει από αυτά που μου έχει πει. Θέλει να δει το “Γ. Καραϊσκάκης”. Του έχω μιλήσει. Γενικά, θέλει να μάθει τα πάντα γύρω από τον Ολυμπιακό και, το κυριότερο, θέλει πολύ να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά με τη νέα του ομάδα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε