Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρίο 2016 – Μπάιλς: “Να εμπνεύσω τους άλλους”

Ρίο 2016 – Μπάιλς: “Να εμπνεύσω τους άλλους”

Η νέα «βασίλισσα της γυμναστικής» Σιμόν Μπάιλς, που κέρδισε 4 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφοντας στο Χιούστον, ξοδεύει πλέον τον χρόνο της με τους αγαπημένους της. Φυσικά απολαμβάνοντας πίτσα, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Μακριά από το Ρίο, αλλά όχι από τις μεγάλες στιγμές που έζησε. «Ακόμα αισθάνομαι παράξενα, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μικρές αθλήτριες μπορούν να σε κοιτάζουν και να θέλουν να πετύχουν αυτά που πέτυχες και εσύ. Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θέλω να μάθω και να εμπνεύσω τους άλλους, ιδιαίτερα τα παιδιά,» είπε η 19χρονη Αμερικανίδα σε συνέντευξη Τύπου στο Χιούστον, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Houston News”.
Όταν ρωτήθηκε, τι σκέφτεται για την Μέρι Λου Ρίτον την ονόμασε « μεγαλύτερη γυμνάστρια όλων των εποχών», τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη της τιμή.
«Σημαίνει πολλά, διότι χωρίς αυτήν και την ομάδα της, και όλους τους άλλους που άνοιξαν τον δρόμο, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε», είπε η Μπάιλς. «Έτσι, αυτό σημαίνει ότι πολλά προέρχονται από αυτήν, ήταν μία έμπνευση,» τόνισε, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της κρύβει τα μετάλλια της για ασφάλεια.
Ηδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Το 2020 είναι μακριά, αλλά θα έρθει γρήγορα,» δήλωσε η Μπάιλς. «Ξέρω ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω, αλλά τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο να μείνω μακριά από το γυμναστήριο και να αποφασίσω τι θέλω. Στο Τόκιο το 2020, θα είναι πολύ όμορφα, ελπίζω να είμαι εκεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε