Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρίο 2016 – Μπολτ: Και ξαφνικά η Ellen DeGeneres κατηγορούμενη!

Ρίο 2016 – Μπολτ: Και ξαφνικά η Ellen DeGeneres κατηγορούμενη!

Ένα πραγματικά αστείο tweet της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας Ellen Degeneres για τον Γιουσέιν Μπόλτ ένωσε όλους τους ανέραστους του πλανήτη οι οποίοι την κατηγόρησαν για ρατσισμό! Όλους εκτός από τον ίδιο τον χρυσό Ολυμπιονίκη, που το βρήκε αστείο και το έκανε retweet!

Η υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η γυναίκα που ρίσκαρε ακόμα και την καριέρα της δηλώνοντας ότι είναι ομοφυλόφιλη, βρέθηκε στο στόχαστρο εκείνων που πάσχουν από παντελή έλλειψη χιούμορ.

Την Δευτέρα η Ellen ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία που είχε φτιάξει η ίδια για να σχολιάσει την εντυπωσιακή κούρσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο, του πιο γρήγορου ανθρώπου του κόσμου.

Στην φωτό ήταν ο Μπόλτ με την γνωστή χαμογελαστή πόζα την ώρα που έτρεχε και η Ellen είχε σκαρφαλώσει στην πλάτη του και έγραφε: «Έτσι θα κάνω τις δουλειές μου από εδώ και πέρα».

Και μετά από αυτό το twitter πήρε φωτιά!

Μάλλον όμως δεν είχαν προσέξει πως ο ίδιος ο Γιουσέιν Μπολτ βρήκε το tweet της γνωστής παρουσιάστριας αστείο. Και το απέδειξε κάνοντας retweet την επίμαχη φωτογραφία. Τουλάχιστον εκείνος έχει χιούμορ…

Υπήρξαν όμως κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν (ευτυχώς υπάρχει ακόμα ελπίδα) και έγραψαν ότι αν ο Μπολτ ήταν λευκός δεν θα είχε κανένας πρόβλημα…

σ.σ. Ευτυχώς το Λενάκι δεν μάσησε και δεν κατέβασε το tweet…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε