Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόμενταλ: Είναι στην ελληνική κουλτούρα να πετούν αντικείμενα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με αφορμή την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τον Παναθηναϊκό άλλος ένας ξένος παίκτης που αγωνίζεται στην χώρα μας βρήκε την ευκαιρία να μας ξεμπροστιάσει για την βία στα γήπεδα. Ο Δανός άσος του Ολυμπιακού,…
 

Ντένις Ρόμενταλ μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του προειδοποίησε τους παίκτες της Κοπεγχάγης για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
“Είναι μέρος της κουλτούρας τους να ρίχνουν αντικείμενα και να χτυπούν τους παίκτες. Φαίνεται ότι είναι ένας τρόπος εκτόνωσης για αυτούς. Στην Ελλάδα είναι πολύ συνηθισμένο να μπαίνουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Τους αφήνουν να ξεσπάσουν και μετά τους πετάνε έξω. Επίσης πετούν συνέχεια βεγγαλικά. Όλη την ώρα! Κάθε πέντε λεπτά ακούς και ένα μπαμ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δανός στη “Sporten”.

Ο Ρόμενταλ κατέληξε στις δηλώσεις του υπογραμμίζοντας: “Εκτοξεύονται αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί καμιά φορά μπορεί να ξεφύγουν και να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές. Την τελευταία φορά που παίξαμε, χτυπήθηκε ένας διαιτητής, αλλά τίποτα δεν συνέβη με όσους τα δημιουργούν αυτά. Είναι μέρος της κουλτούρας τους”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε