Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρόμενταλ: “Στην Ελλάδα οι προπονητές φεύγουν νωρίς”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δανός ποδοσφαιριστής, έκανε μια μικρή σύγκριση ανάμεσα στην Ολλανδία, όπου αγωνιζόταν πριν και την Ελλάδα. “Θέλω ακόμα να προσφέρω”, υπογράμμισε.

“Η διαφορά μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας είναι πως στην Ελλάδα ο καιρός είναι καλύτερος και οι προπονητής φεύγουν πιο γρήγορα”, δήλωσε μετά την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τη Γερμανία.

Ο Ρόμενταλ,  οποίος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, δεν έκρυψε την έκπληξη του για την γρήγορη  απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν, αλλά επικεντρώθηκε περισσότερο στη νέα του ομάδα: “Η αλλαγή ομάδας μού αρκεί για να μου δώσει νέο κίνητρο και είμαι βέβαιος πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι εξίσου καλό με το ολλανδικό. Περιμένω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό, που διεκδικεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο”.

Ο Δανός εξτρέμ, που σκόραρε στο φιλικό με τα “πάντσερ”, υπογράμμισε ότι θέλει να συνεχίσει να προσφέρει, καθώς ο ενθουσιασμός δεν του λείπει: “Όσο θα είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω, θα αγωνίζομαι στην εθνική ομάδα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να σταματήσω και είμαι περήφανος που φτάνω τις 100 συμμετοχές. Σε κάθε ματς με το εθνόσημο νιώθω σαν να είναι πρώτη φορά. Είμαι 32 ετών, αλλά από άποψη αγωνιστικής κατάστασης αισθάνομαι σαν να είμαι 27. Νιώθω πως μπορώ ακόμη να βοηθήσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν πιστεύω πως πρέπει να κοιτάμε τόσο πολύ την ηλικία ενός παίκτη, αλλά αν αποδίδει καλά στο γήπεδο και αν έχει ακόμη το ίδιο πάθος για τα μεγάλα παιχνίδια”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε