Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρομπέρ: Ονειρευόμαστε να εκθρονίσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον “Δικέφαλο”.

“Όταν έφυγα για τον Πανθρακικό ήταν μια νέα πρόκληση” είπε αρχικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα “clicanoo.re” και πρόσθεσε: “Βρήκα ένα ελκυστικό πρωτάθλημα, καλού επιπέδου, όπου βασιλεύει το πάθος”.

Ξεκαθάρισε ακολούθως ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στη Γαλλία: “Αν μου λείπει; Όχι. Είμαι πραγματικά άνετα εδώ. Είμαι τυχερός που παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο που αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Όσο για το κλίμα, έχει σχεδόν πάντα ήλιο, είναι καυτό. Ναι, η Ελλάδα μου αρέσει. Μιλάω ελληνικά, η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα, έχω τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένος”.

Ο Ρομπέρ θέλει να ξεχάσει την περυσινή κακή εμπειρία του στον ΠΑΟΚ. “Το να είσαι στον πάγκο χωρίς να παίρνεις ευκαιρίες είναι ότι χειρότερο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τον Γιώργο Δώνη όμως είναι διαφορετικά: “Ο προπονητής μού δίνει αυτοπεποίθηση, ξέρω καλά όλους τους παίκτες και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο για μένα. Σήμερα, κάνω στον εαυτό μου περισσότερες ερωτήσεις. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να είναι στον πάγκο μόνιμα”.

Για το μέλλον του είπε: “Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή, πάντως, είναι μια σημαντική χρονιά. Ο προπονητής θέλει να μείνει για καιρό. Έχουμε καλή ομάδα. Το όνειρό μας είναι να εκθρονίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό”.

Για το ξεκίνημα της φετινής περιόδου σχολίασε: “Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η σεζόν”.

Για την πρόκληση του Europa League έκανε σαφές ότι “στόχος μας είναι να φθάσουμε στους ομίλους. Το Europa League είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον σύλλογο. Αυτή είναι προϋπόθεση προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει. Και για εμάς τους παίκτες είναι καλό που παίζουμε με μεγάλες ομάδες”.

Τέλος, για τις ομάδες που θα ήθελε να βρει στον δρόμο του είπε: “Το ιδανικό για μένα θα ήταν να συναντήσουμε στους ομίλους ομάδα από την Γαλλία. Στην κορυφή της προτίμησης μου είναι η Μπορντό και η Μαρσέιγ για να βρω απέναντί μου τον Τρεμουλινάς και τον Μορέλ. Αλλά πρώτα θα πρέπει να αποκλείσουμε την Ραπίντ Βιέννης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε