Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρονάλντο: Ο Μέσι είναι ο καλύτερος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Την ανωτερότητα του Λίονελ Μέσι παραδέχθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και έθεσε ως στόχο το τρεμπλ.

Συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είπε για τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα:
 
«Έχει την προσωπικότητά του και εγώ τη δική μου. Παίζει με τον δικό του τρόπο και εγώ επίσης. Παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως εκείνος. Είμαστε διαφορετικοί σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Αυτός, πάντως, είναι καλύτερος τώρα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Όσον αφορά την κόντρα της «βασίλισσας» με την Μπαρτσελόνα: «Ό,τι έγινε έγινε την περσινή σεζόν, αλλά εμείς ξέρουμε τι συνέβη στην πραγματικότητα. Αποκλειστήκαμε άδικα από τα ημιτελικά του Champions League, αλλά πάντα μαθαίνεις».

Στη συνέχεια, ο διεθνής παίκτης μίλησε για τη Ρεάλ: «Αυτός ο σύλλογος είναι ο καλύτερος. Με βοήθησε πολύ να παίξω καλά και να πετύχω πολλά γκολ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα εξακολουθεί να λείπει κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή το Champions League τη φετινή σεζόν. Πιστεύω ότι θα είναι μία εξαιρετική σεζόν για εμένα προσωπικά και την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο αναφέρθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι απίστευτος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του, επειδή έχω μάθει σημαντικά πράγματα από εκείνον. Ο Μουρίνιο έχει κάνει φοβερή δουλειά στην Ρεάλ και στόχος μας είναι το τρεμπλ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε