Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρονάλντο: Θέλω τη Μάντσεστερ Γ. στον τελικό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τόνισε πως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος πέρασε 6 χρόνια της καριέρας του στο “Ολντ Τράφορντ” αλλά πλέον αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήθελε πολύ να βρει απέναντί του στον τελικό του Ουέμπλεϊ την πρώην του ομάδα:

“Θέλω να παίξω με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. αυτό θα με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο. Εχω πολλούς φίλους στην Γιουνάιτεντ, όμορφες αναμνήσεις και θα ήθελα να συμβεί. Πέρασα έξι σπουδαία χρόνια εκεί”, δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην “Daily Telegraph” αλλά δεν ξέχασε ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει η Ρεάλ το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, ενώ προηγούνται και οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
 
“Ο τελικός φαντάζει πολύ μακρινός στο μέλλον. Δεν θέλω να μιλήσω για εκδίκηση. Αυτή τη στιγμή εμείς και η Μπαρτσελόνα είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτός ο αγώνας θα προσελκύσει όλον τον κόσμο να τον παρακολουθήσει. Εχουμε βελτιωθεί και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε